Gebruikerslogin

Advertentie en promotie materiaal

Campagne "welkom op het water"

okt
15

Welkom op het WaterRuim een maand terug, tijdens de start van de Hiswa te Water is de film ‘Welkom op het Water’ in première gegaan. De film is onderdeel van een campagne waarbij het enthousiasmeren van nieuwe watersporters centraal staat.

De watersport vergrijst en als de sector de handen niet ineen slaat, leidt dit tot een krimp van de markt, aldus Hiswa. “Watersporten is fantastisch, verrassend, laagdrempelig, het is vaker dan mensen denken om de hoek, en er is voor elk budget wat wils. Dat is wat deze doelgroep in de film krijgt voorgeschoteld.”

De doelgroep bestaat uit jongeren die al varen of gevaren hebben met (groot)ouders, en gezinnen die wel eens meevaren met anderen of vroeger als kind gevaren hebben. Met als uiteindelijk doel dat ze een boot kopen of huren, zeilles nemen of een ligplaats huren.

De campagne is een belangrijk onderdeel uit het nieuwe Hiswa Strategische Plan 2015-2017. De film wordt ingezet als promo op bijeenkomsten, evenementen en social media.

Geplaatst door raimond lees verder

Scheepsvakman.nl verandert naam na overname in ‘Skipper.nl Jachtservice’

mrt
30

Scheepsvakman.nl gaat een nieuwe fase in op Skipper.nl onder de naam Jachtservice. Hierdoor wordt het voor een nog groter publiek mogelijk om een opdracht te plaatsen voor werk aan zeil- of motorboot.

Ben Niestadt, oprichter van Scheepsvakman.nl: “De website en de dienstverlening zijn toe aan een volgende stap. Skipper.nl heeft alles wat nodig is om het concept verder uit te bouwen en de service richting booteigenaren naar een nog hoger plan te tillen. Ik ben er trots op om Scheepsvakman.nl over te dragen aan Skipper.nl

Joost Wesseling van Skipper.nl: "Bootonderhoud is van essentieel belang. Helaas blijkt het vinden van een geschikt onderhoudsbedrijf voor veel booteigenaren niet eenvoudig. Scheepsvakman.nl bood hiervoor een unieke en succesvolle formule, die we hebben doorontwikkeld onder de naam Skipper.nl Jachtservice. We denken zo weer een grote stap te maken in ons streven om booteigenaren op koers te houden."

Geplaatst door raimond lees verder

Overname Korendijk Watersport

jul
21

Aquaservice Bonsink te ZwartsluisNa meer dan 30 jaar hebben Arend en Jacob Bonsink besloten om Bonsink Aquaservice uit Zwartsluis over te dragen aan hun zonen Willem en Willem-Jan. Naast Bonsink Aquaservice nemen de kersverse eigenaren ook de Zwolse watersportwinkel Korendijk Watersport over. 

De zoons hebben al direct plannen om uit te bouwen en met dat uitbouwen zijn Willem en Willem-Jan direct begonnen aangezien ook de activiteiten van het Zwolse bedrijf van Roel Korendijk vanaf 11 augustus aan de Zomerdijk 78 worden voortgezet. 

 De locatie in Zwartluis wordt verbouwd. Door deze verbouwing kunnen klanten midden september 2014 in Zwartsluis terecht in een volwaardige winkel. In deze winkel tref je veel (technische) watersportproducten die meestal direct kunnen worden geleverd. Maar ook online zijn alle producten te koop via onze webshop (webshop.aquaservice.nl). 

Geplaatst door raimond lees verder

Yahnav lanceert voordelige watersport navigatie iOS app

mrt
22

Screenshot Yahnav iOS appHet Nederlandse Yahnav heeft een nieuwe nautisch navigatieapp ‘App4sail’ ontwikkeld en beschikbaar gesteld in de Appstore.

Het programma is gemaakt voor de Ipad, maar draait ook prima op een Iphone. De app maakt gebruik van gratis verkrijgbare S57-vectorkaarten. Naast deze kaarten kunnen ook andere met een AIS-transponder uitgeruste schepen worden vertoond.

Ook alle hydro-meteo gegevens (waterstanden e.d.) in de Nederlandse wateren en in de Duitse rivieren zijn beschikbaar, evenals de berichten aan zeevarenden.

Er zijn twee varianten van App4sail. Een volledige versie die voor ca € 15 uit de App Store gedownload kan worden en een gratis lite versie.

 

Geplaatst door raimond lees verder

Pedro gooit verkoop over een andere boeg

mrt
22

Pedro BoatU vertelt hoeveel uw schip waard is en Pedro gaat zorgen dat uw schip (binnen redelijke grenzen) voor dit bedrag verkocht wordt!

Moeten wij dan niets verdienen? Jazeker, wij moeten ons eigen aandeel verdienen! Door er via hard werken voor te zorgen dat wij uw schip verkopen voor meer dan u ervoor denkt te kunnen ontvangen. 

Geplaatst door raimond lees verder

Optimale bescherming met unieke paalfender

mrt
10

PaalfenderOm de boot optimaal te beschermen tegen schade, brengt DockAdd een unieke paalfender op de markt. Deze paalfender biedt door het zachte oppervlak de maximale bescherming aan de boot.

Op een eenvoudige manier kan de paalfender gemonteerd worden. Aan de boven- en onderkant wordt de paalfender op zijn plaats gehouden door een rvs strip. Naast deze strips wordt de paalfender tevens vastgezet met een spankoord. De combinatie van deze twee montagetechnieken voorkomt de paalfender van zakken tijden het gebruik.

Door zijn speciale vorm kan de paalfender om elk type paal bevestigd worden. 

Met deze paalfender, die bestand is tegen een krachtige stoot, blijft de boot altijd in een perfecte conditie.

Geplaatst door raimond lees verder

Social Skipper

mrt
07

Social SkipperAluminium botenbouwer Tenderline introduceert tijdens de Hiswa Amsterdam boatshow (stand 01.300) van 5 t/m 9 maart Social Skipper, een eigentijds en nieuw bootabonnement concept:Als Social Skipper deel je het gebruik van een boot met 3 tot 4 anderen op basis van een all-invergoeding per jaar. Alle gemakken die het bezit van een eigen boot biedt zijn daardoor volledig binnen je bereik en alle ongemakken nemen wij voor je uit handen.

In Nederland, waterland bij uitstek, is de bezettingsgraad van boten ontzettend laag en het steeds terugkerend onderhoud staat vaak op gespannen voet met de schaarse vrije tijd. De aanschafprijs en jaarlijkse kosten van ligplaats en verzekering schrikt vele liefhebbers af. Dat willen ze bij Social Skipper veranderen. Bij Social Skipper vinden ze dat boten er zijn om mee gevaren te worden!

Social Skipper biedt jou en een aantal andere Skippers de mogelijkheid om een boot met elkaar te delen en ervan te genieten zonder het noodzakelijke gedoe eromheen.

Heb je al vaker gedacht dat het er nu maar eens van moet komen. Het wordt weer lente, het seizoen staat voor de deur. Een eigen boot in de haven bij jou in de buurt zou toch fantastisch zijn?

Vanaf nu kun je een streep zetten door de gedachte dat varen een dure hobby is. Ontdek op de site hoe ook jij een Social Skipper kan worden.

Geplaatst door raimond lees verder

Zeilerspraat.nl een nieuw(s) portaal voor Zeilers

mrt
05

Persbericht - Oegstgeest - 5-3-1024

We merkten dat er behoefte is aan een echt zeilers nieuws portaal. In deze behoefte willen we graag voorzien. Dit is dan ook de hoofdgedachten achter de website.

De website die wij gecreëerd hebben is naast het nieuws deel specifiek bedoelt om in de behoefte van een informeel samenzijn speciaal voor de zeilende watersporters te voldoen.

Wat bieden wij?

Geplaatst door raimond lees verder

Aanbod gebruikte boten op HISWA

mrt
04

Proficiat 10.10 Dopey Too for saleWatersporters die op zoek zijn naar een tweedehands boot, kunnen nu terecht op de website van HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersportindustrie. Op www.hiswa.nl/vindeengebruikteboot staan voortaan de gebruikte boten die te koop liggen bij HISWA-leden (een mooi voorbeeld is deze Proficiat 10.10 bij Jachthaven Strand Horst).

Van het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, profiteren zowel watersporters als watersportbedrijven. (Potentiële) watersporters hebben via hiswa.nl snel en makkelijk toegang tot het actuele aanbod van boten die in Nederland te koop zijn. Zoeken kan op verschillende manieren: op soort, prijs, lengte, diepgang, bouwjaar, categorie of materiaal. Uiteraard kent elke boot een uitgebreide omschrijving en zijn er foto's en/of filmpjes beschikbaar. 

Geplaatst door raimond lees verder

Nooit meer antifouling aanbrengen!

feb
06

Ultrasonicworks Clearhull 120Wereldwijd groeit de discussie rond het gebruik van milieu belastende anti fouling. Inmiddels zijn er diverse gebieden waar het gebruik verboden is of wordt gewerkt aan het aanscherpen van de regelgeving.

De ANWB Waterkampioen heeft recent haar lezers opgeroepen mee te werken aan een grootschalig effectiviteitsonderzoek van de diverse verf soorten anti fouling. De resultaten kunnen we aan het eind van dit vaarseizoen verwachten. Naast het ontwikkelen van minder belastende verfsoorten is er in de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar alternatieven. Ultrasone trilling heeft inmiddels haar effectiviteit bewezen en lijkt een waardige opvolger van de huidige koperhoudende producten. Naast milieuvoordelen komt ook het jaarlijkse schuren en schilderen te vervallen. Bijna te mooi voor woorden.

Geplaatst door raimond lees verder

Pagina's

Abonneren op Advertentie en promotie materiaal