Gebruikerslogin

Genomineerde Aquanaut Majestic 1300 OC alom geprezen

Blok: Google Adsense responsive boven artikelen
Google AdSense for Motorboot.nu responsive
afbeelding van dopey
Story topic: 

Aquanaut Majestic 1300 OCDe Aquanaut Majestic 1300 OC zal op de komende Hiswa één van de grootste publiekstrekkers zijn. Door zijn eigentijdse vorm, de stijlsteven, veel glas rondom, gekromde lijnen en moderne kleuren maar zeker ook door zijn nominatie van HISWA Motorboot van het Jaar 2017, waardoor dit motorjacht op deze beurs een niet te missen prominente plaats krijgt. 

De Aquanaut Majestic is door het publiek goed ontvangen. Dit blijkt uit de positieve reacties en de verkopen die intussen hebben plaatsgevonden. ‘Retro maar toch warm’, ‘ruimte als in een vijftien meter schip’ en ‘klassiek maar niet gedateerd’ waren gebezigde kreten. Ook de vakpers is unaniem enthousiast. Dit blijkt uit de diverse tests van watersportbladen uit binnen- en buitenland en natuurlijk uit de nominatie van HISWA Motorboot van het Jaar 2017. 

Voor Aquanaut Yachting betekent dit al de tweede nominatie dit jaar waarbij de werf in Sneek in Nederland en Europa tot de top vijf behoort. Mark Bakker van Aquanaut Yachting: “Door de moderne vormgeving en de toepassing van materialen van deze tijd is het een heel ander schip geworden. Een schip dat een grote groep aanspreekt. En daar zijn we best trots op.”

De Aquanaut Majestic is een modern jacht met een knipoog naar het verleden door het overstekende dak en (onderhoudsvrije)houten accenten rond de raampartij, en de opbouw. Aardig is dat het dak achter ongeveer anderhalve meter doorloopt waardoor je in de kuip beschutting kunt vinden tegen zon en regen.

Blok: Google Adsense responsive middenin artikel
Google AdSense for Motorboot.nu responsive

Binnenruimte Aquanaut Majestic 1300 OCDoor zijn knikspant rompvorm en de stijlsteven heeft de Aquanaut Majestic erg veel binnenruimte. Dit vertaalt zich in een royale (stuur)salon met de living op één niveau en benedendeks twee grote hutten met vrijstaand tweepersoons bed, een gastenhut en grote sanitaire ruimtes. Intussen wordt op de werf de laatste hand gelegd aan de versie met achterkajuit. Deze Aquanaut Majestic 1300 AC zal op Motorboot Sneek voor het eerst aan het grote publiek worden getoond.  

Technische gegevens (lxbxd) 13,15 (over alles) x 4,50 x 1,15 meter, kruiphoogte 3,00 meter, waterverplaatsing 17 t, motorisering Perkins M150 Ti, ontwerp Jan Piet Bakker, CE-certificering B. Prijs vanaf € 419.800.

Info: Aquanaut Yachting, Selfhelpweg 9, 8607 AB, Sneek. Telefoon: 0515 – 41 22 53. Internet: www.aquanaut.nl. Standnummer: 05.222.