Gebruikerslogin

Zet in je agenda: 30ste editie Boot Holland

Blok: Google Adsense responsive boven artikelen
Google AdSense for Motorboot.nu responsive
afbeelding van raimond
Story topic: 

Vooruitkijken is altijd goed, dus is het ook een goed idee om alvast de 30ste editie van Boot Holland in je agenda te zetten. Van 7 t/m 11 februari 2020 zal deze jubileumeditie weer plaatsvinden in Leeuwarden. Dit jaar is het voor het eerst dat de beurs niet op de woensdag open is, hou hier dus ook rekening mee!

Met een fantastisch mooi watersport seizoen achter ons kijken wij al weer vooruit richting het voorjaar. Van 7 t/m 11 februari 2020 vindt de 30e editie van Boot Holland plaats in het WTC Expo Leeuwarden. Boot Holland heeft bewezen dé plek te zijn waar het watersport seizoen start. En ook u kunt daar deel van uitmaken! Schrijf nu in en zorg dat u onder de aandacht komt van vele duizenden watersporters.

Blok: Google Adsense responsive middenin artikel
Google AdSense for Motorboot.nu responsive

Veel partijen hebben zich reeds aangemeld voor deelname aan de beurs. Onder meer Vedette Jachtbouw, Topwindows, Jachtbemiddeling de Jong, Multi Ship Harlingen, Drinkwaard motoren, Jachtbemiddeling Heeresloot, Brandsma Jachten, Boot centrum Geertsma, NPS diesel, Pantaneius, PS Marine, van Dinteren, RDW, Poly service, Tekdek, Melchers en de Jong en Veno Heating Beekhuis Yachtbrokers zijn aanwezig.

Een primeur heeft zich alvast gemeldt, dat is de Vedette Traveller 12.30! Meerdere primeurs zullen vast en zeker volgen, maar daarover later nieuws!