Gebruikerslogin

Smelne Boatshow 2017

afbeelding van dopey
Story topic: 

Smelne overdekte havenMaar liefst ruim zestig gebruikte motorjachten worden er op de Smelne Boatshow gepresenteerd. Daarmee is het de grootste voorjaarsshow op één locatie. Motorjachten van 9 tot 15 meter in diverse prijsklassen. De Smelne Boatshow wordt gehouden op 17, 18 en 19 maart dagelijks van 10.00 – 16.00 uur. 

De verschillende motorjachten worden tentoongesteld in de buitenhaven, in de overdekte binnenhaven en in de showroom. Met deze drie mogelijkheden onderscheidt het bedrijf zich van andere jachtmakelaars. Maar Smelne Yachtcenter is meer dan een jachtbemiddelaar alleen. Je kunt het niet zo gek bedenken of je kunt er voor terecht. Voor het verkopen van je boot, maar het doet ook aankopen, je kunt er je trotse bezit in de winter stallen, maar ze bouwen ook een boegschroef in, geven je schip een verfbeurt, bouwen nieuwe navigatieapparatuur in of verzorgen een nieuwe stoffering. 

Smelne hield zich in het verleden vooral bezig met de nieuwbouw van schepen. Dat doet het nog steeds, maar op een veel kleinere schaal als eerder. Nu is jachtbemiddeling en alles wat daar aan vast hangt corebusiness om het maar eens populair te zeggen. Het bedrijf heeft voortdurend zestig tot zeventig jachten in bemiddeling. Voor particulieren maar ook voor werven. Wypke Veenje, eigenaar van Smelne Yachtcenter: “Het gebeurt steeds meer dan we ingeruilde boten van werven overnemen. Omdat ik ook aan die kant zit, weet ik dat het voor een bouwer fijn is om het ingeruilde schip kwijt te zijn en geld op de bank te hebben zodat je weer verder kunt.” Info: www.smelne.nl