Gebruikerslogin

Nieuw: de HISWA te water Publieksprijs

afbeelding van raimond
Story topic: 

De organisatie van de HISWA te water introduceert dit jaar de ‘HISWA te water Publieksprijs, powered by YachtFocus’. Alle boten die van 4 tot en met 8 september 2019 op de botenbeurs in Lelystad te zien zijn, maken kans om te winnen. Zoals de naam al aangeeft bepaalt het publiek welke boot als winnaar uit de bus komt. Arjen Rahusen, directeur van de HISWA te water, licht toe: “Dit is de eerste keer dat wij een verkiezing organiseren waarbij niet een vakjury, maar het publiek beslist. Deze verkiezing staat dan ook los van andere verkiezingen. Wij zijn zeer benieuwd welke boot favoriet is onder de bezoekers.” Stemmen is kosteloos en kan voorafgaand en tijdens de beurs op www.hiswatewater.nl.

 

“De reden voor deze prijs is om zowel bezoekers als exposanten erop attent te maken dat er heel veel moois in Batavia Haven Lelystad te bewonderen zal zijn. Natuurlijk zijn de verschillen groot en is het vaak ‘appels met peren’ vergelijken, maar alvorens in allerlei subcategorieën te verzanden kan een ieder gewoon zijn eigen voorkeur aangeven” aldus mede-organisator Jan-Pieter Oosting van YachtFocus.

 

De winnende boot zal op zondagmiddag 8 september 2019 bekend worden gemaakt in het Theater aan het water; het podium van de HISWA te water.

 

De HISWA te water vindt van 4-8 september a.s. plaatsing in Batavia Haven Lelystad. Voor nadere informatie en de mogelijkheid om te stemmen: hiswatewater.nl.