Gebruikerslogin

Boot Holland 2019

Blok: Google Adsense responsive boven artikelen
Google AdSense for Motorboot.nu responsive
afbeelding van raimond
Story topic: 

Boot Holland 2019Ontdek en ervaar! Dat zijn twee pijlers die centraal staan tijdens Boot Holland 2019. Boot Holland is dé allround watersportbeurs met een breed nationaal en internationaal aanbod, een gemoedelijke sfeer en volop beleving en activiteiten. Boot Holland blijft innoveren en inspelen op de wensen van haar deelnemers en bezoekers. De nieuwe indeling op basis van de verschillende segmenten wordt goed ontvangen en zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Ook de nieuw op te zetten initiatieven krijgen steeds meer vorm en we krijgen dagelijks nieuwe inschrijvingen binnen. Boot Holland ligt duidelijk op koers!

 

Primeurs Boot Holland

Ieder jaar zijn er weer vele primeurs te bewonderen. We kunnen alvast drie hele mooie primeurs delen! Rivera Nautic uit Heeg komt met Maxima Boats naar Boot Holland. Bootcentrum Geertsma presenteert de Bege Tigo Cruiser 1300 en A28 Watersport neemt de prachtige Florijn 495 XL mee.

 

Groot aanbod staalbouw

Boot Holland biedt een groot aanbod staalbouw gepresenteerd aan o.a. de imposante steiger. Vorig jaar is de opzet en uitstraling van de steiger gewijzigd. Naast de steiger is een horecaterras gecreëerd waardoor men letterlijk ‘tussen’ de boten en grassen zit. Een positieve verandering die we ook dit jaar verder uitbreiden. Vertrouwde gezichten aan de steiger in 2019 zijn o.a. Abim, Vedette, Kuster/Northline en Brandsma.

 

Provincie Fryslân

Blok: Google Adsense responsive middenin artikel
Google AdSense for Motorboot.nu responsive

De provincie Fryslân is al jaren actief als het gaat om watersport en is dan ook trouwe deelnemer aan Boot Holland. En komende editie is een extra feestelijke! De Friso, het statenjacht van de provincie Fryslân, bestaat volgend jaar 125 jaar. Tijdens de beurs kun je de Friso in het echt bewonderen en vindt de aftrap plaats van dit jubileum. Om het geheel nog een extra feestelijk tintje te geven verzorgt de commissaris van de Koning dhr. Brok de officiële aftrap en opening van Boot Holland 2019.

 

Nieuw – Doe het zelf Paviljoen

Het Doe het zelf paviljoen geeft antwoord op vragen rondom het zelf onderhouden en opknappen van een boot. Denk hierbij aan demo’s, workshops en verkoop van onderdelen. Ook kun je hier terecht voor uitleg over verzekeringen en veiligheid op het water. Rondom het plein worden deelnemers geplaatst die aansluiting vinden bij het jong gebruikte en de doe-het-zelvers.

 

Deelnemen?

De plattegrond krijgt steeds meer vorm. Heeft u nog niet ingeschreven, doe dit dan zo snel mogelijk. Dit stelt de organisatie in staat om de beursvloer optimaal in te richten en vroegtijdig via onze mediakanalen de bezoekers te informeren over deelnemers en noviteiten. Dat komt het succes van de beurs alleen maar ten goede.

 

Boot Holland vindt plaats van vrijdag 8 tot en met woensdag 13 februari 2018 in het WTC Expo te Leeuwarden